CONFERENCE_ROOM
CONFERENCE_ROOM
025_result
025_result

Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Εάν ψάχνετε τον χώρο που θα στεγάσει την επόμενη επαγγελματική σας εκδήλωση, το Zante Park Resort & Spa είναι η τέλεια επιλογή.

Με άρτια εξοπλισμένους χώρους, άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις, το ξενοδοχείο μας θα δώσει στην εκδήλωσή σας μία ιδιαίτερη νότα.

Παρέχοντας το κατάλληλο για την κάθε περίσταση σκηνικό, το Zante Park Resort & Spa είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει την επαγγελματική ή την προσωπική σας εκδήλωση, φροντίζοντας να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της.

Οι χώροι μας είναι ιδανικοί για συνέδρια, σεμινάρια ή άλλες επαγγελματικές εκδηλώσεις, ενώ θα πλαισιώσουν ειδυλλιακά τις ομορφότερες στιγμές σας, τον γάμο, την βάπτιση ή άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, μέσα σ’ ένα πανέμορφο ζακυνθινό τοπίο.

Συνέδρια & Επαγγελματικές συναντήσεις

Ως συνώνυμο των ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας παροχών, το Zante Park Resort & Spa δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστεί στον χώρο των επαγγελματικών εκδηλώσεων, τοποθετημένο στρατηγικά σε μία όμορφη γωνιά της Ζακύνθου.

Η καλαισθησία των χώρων, η άρτια εξυπηρέτηση και ο εξειδικευμένος τεχνολογικός εξοπλισμός είναι τα στοιχεία που θα δώσουν στην εκδήλωσή σας την αίσθηση υπεροχής που της αναλογεί, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας.

Γάμοι & ειδικές εκδηλώσεις

Ζήστε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας απολαμβάνοντας την άνεση, την φιλοξενία και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του Zante Park Resort & Spa, με την εγγύηση της εξυπηρέτησης 5 αστέρων.

Για εσάς που αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας ή για να γιορτάσετε μία ιδιαίτερη ημέρα, αφεθείτε άφοβα στα έμπειρα χέρια μας για να την απολαύσετε στο έπακρο, σ’ ένα περιβάλλον αρμονικής ομορφιάς και πρωτόγνωρης φυσικής σύζευξης.

Η ατμοσφαιρική μας αίθουσα και ο σαγηνευτικός χώρος της πισίνας θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό, θυμίζοντας κάτι από όνειρο, αφού είναι σχεδιασμένα για να στεγάσουν την εκδήλωσή σας όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί. Οι ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις και η άρτια εξυπηρέτηση συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ των εκλεπτυσμένων παροχών μας.

Zante Park Resort & Spa

Τ.Θ. 191, Λαγανάς, 29100, Ζάκυνθος βρείτε μας στο χάρτη

Τηλ. +30 26950 52310 | Fax +30 26950 51949 | Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

Espa Banner

WEB CHECKIN