BANQUETING_SET_UP_result
BANQUETING_SET_UP_result

Γάμοι & ειδικές εκδηλώσεις

Ζήστε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας απολαμβάνοντας την άνεση, την φιλοξενία και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του Zante Park Resort & Spa, με την εγγύηση της εξυπηρέτησης 5 αστέρων.

Για εσάς που αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας ή για να γιορτάσετε μία ιδιαίτερη ημέρα, αφεθείτε άφοβα στα έμπειρα χέρια μας για να την απολαύσετε στο έπακρο, σ’ ένα περιβάλλον αρμονικής ομορφιάς και πρωτόγνωρης φυσικής σύζευξης.

Η ατμοσφαιρική μας αίθουσα και ο σαγηνευτικός χώρος της πισίνας θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό, θυμίζοντας κάτι από όνειρο, αφού είναι σχεδιασμένα για να στεγάσουν την εκδήλωσή σας όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί. Οι ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις και η άρτια εξυπηρέτηση συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ των εκλεπτυσμένων παροχών μας.

Επιλέξτε το γαμήλιο πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και εμείς υποσχόμαστε να μετατρέψουμε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στην πιο συναρπαστική εμπειρία της ζωής σας.

Για μία εξειδικευμένη πρόταση ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή γαμήλιας δεξίωσης ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δεξιώσεων: Τηλ. +30 26950 52310 – e mail: zantepark@zanteparkhotels.gr

Zante Park Resort & Spa

Τ.Θ. 191, Λαγανάς, 29100, Ζάκυνθος βρείτε μας στο χάρτη

Τηλ. +30 26950 52310 | Fax +30 26950 51949 | Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

Espa Banner

WEB CHECKIN