OUTDOOR_result
OUTDOOR_result
OUTDOOR_2_result
OUTDOOR_2_result
POOL_AREA_6__result
POOL_AREA_6__result

Το Resort

Zante Park Resort & Spa

Κάπου ανάμεσα σε ειδυλλιακά φυσικά τοπία και στην αέναη τουριστική κίνηση σας περιμένει η απόλυτη εμπειρία διαμονής στον Λαγανά της Ζακύνθου, την οποία θα ζήσετε στο Zante Park Resort & Spa.

Τοποθετημένο στον μαγευτικό κόλπο του Λαγανά, το Zante Park Resort & Spa σας επιφυλάσσει την πιο θερμή υποδοχή, με παροχές και υπηρεσίες 5 αστέρων και all inclusive πακέτα, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, αφού φέρουν την σφραγίδα της καταξιωμένης αλυσίδας Best Western.

Η εξαιρετική του τοποθεσία το αναδεικνύει σε ιδανική βάση εξερεύνησης του νησιού, αφού από εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε σε όμορφες θαλάσσιες διαδρομές και να απολαύσετε τον αξιοσημείωτο φυσικό πλούτο της περιοχής, που παράλληλα αποπνέει μία κοσμοπολίτικη αύρα.

Συνώνυμο της άνετης διαμονής με πινελιές πολυτέλειας, το Zante Park Resort & Spa διαθέτει 140 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, με τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του να προσφέρουν στον επισκέπτη ονειρικές διακοπές, γεμάτες με νότες ευεξίας. Απολαύστε υπέροχες μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριό μας, χαλαρώστε σ’ ένα από τα μπαρ, ή αφεθείτε στην φροντίδα μίας αναζωογονητικής προσωπικής περιποίησης.

Παράλληλα με τις πολυτελείς παροχές, φροντίζουμε όλες οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, αφού πρωταρχικός μας στόχος είναι η προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής, γεγονός που αποδεικνύεται από την βράβευση μας με το Διεθνές Οικολογικό Σήμα Ποιότητας GreenKey.

Στο ξενοδοχείο μας εφαρμόζουμε απλές πρακτικές με στόχο την μείωση των ενεργειακών απωλειών, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων, την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα της χελώνας καρέτα καρέτα, που ομορφαίνει τον κόλπο του Λαγανά.

Εδώ θα βρείτε την εμπειρία διακοπών που αναζητάτε, απολαμβάνοντας τα προνόμια της εξυπηρέτησης 5 αστέρων και την διαχρονική αίσθηση ατόφιας ζακυνθινής φιλοξενίας, που είναι διάχυτη από την πρώτη στιγμή.

Εταιρική ευθύνη

Στα πλαίσια της εταιρικής διακυβέρνησης, η Διοίκηση του Zante Hospitality Group, προωθεί την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Έχοντας επίγνωση του ρόλου που διαδραματίζει ως πολίτης της κοινωνίας, εστιάζεται στο να συμβάλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην εκπλήρωση των στόχων της στον τομέα της φιλοξενίας και διοίκησης ξενοδοχειακών μονάδων. Για τον σκοπό αυτό, η ως άνω Διοίκηση προσπαθεί να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον από τη λειτουργία των ξενοδοχείων και να συνδράμει στην υγιή ανάπτυξη της περιοχής προς όφελος των φιλοξενουμένων, των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας.

Παροχές & Υπηρεσίες

Στο Zante Park Resort & Spa η ολοκληρωμένη διαμονή και η φιλοξενία συναντούν την διακριτική πολυτέλεια. Με οδηγό τα υψηλά standards παροχών και την άριστη εξυπηρέτηση, φροντίζουμε να προσφέρουμε στον πελάτη όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να ανακαλύψει έναν ειδυλλιακό κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας.

Γευτείτε τις μοναδικές γαστρονομικές μας προτάσεις, απολαύστε ένα δροσιστικό ρόφημα κάτω από τις ζωογόνες ακτίνες του ήλιου, χαλαρώστε στις εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας και ευεξίας που σας παρέχουμε και μυηθείτε στην μαγεία της ζακυνθινής φιλοξενίας.

Αφεθείτε στα χέρια μας και το σίγουρο είναι ότι θα βυθιστείτε σε μία αίσθηση απόλυτης ικανοποίησης και θα νιώσετε μία μεθυστική νησιώτικη αύρα σε κάθε σας βήμα, που θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Πρόγραμμα All Inclusive

Στο Zante Park Resort & Spa μπορείτε να απολαύσετε τις δικές σας all inclusive διακοπές, επιλέγοντας ένα από τα προνομιακά πακέτα μας για απόλυτη ελευθερία, χωρίς να ανησυχείτε καθόλου για τις χρεώσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, με παρέα ή κάνετε οικογενειακές διακοπές, τα all inclusive προγράμματά μας είναι προορισμένα να σας προσφέρουν ξεκούραστες διακοπές μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, όποιες και αν είναι οι προσωπικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις. Είμαστε εδώ για να τις καλύψουμε όλες!

Virtual Reality Tour

Zante Park Resort & Spa

In the context of corporate governance, the Management of the Zante Hospitality Group, promotes the idea of Corporate Social Responsibility. Being fully aware of its role as corporate citizen, it focuses on the implementation of its targets in the domain of hospitality and hotel management, to the extent that this is possible.

 

Zante Park Resort & Spa

Τ.Θ. 191, Λαγανάς, 29100, Ζάκυνθος βρείτε μας στο χάρτη

Τηλ. +30 26950 52310 | Fax +30 26950 51949 | Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

Espa Banner

WEB CHECKIN