CONFERENCE_ROOM_result
CONFERENCE_ROOM_result

Συνέδρια & Επαγγελματικές συναντήσεις

Ως συνώνυμο των ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας παροχών, το Zante Park Resort & Spa δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστεί στον χώρο των επαγγελματικών εκδηλώσεων, τοποθετημένο στρατηγικά σε μία όμορφη γωνιά της Ζακύνθου.

Η καλαισθησία των χώρων, η άρτια εξυπηρέτηση και ο εξειδικευμένος τεχνολογικός εξοπλισμός είναι τα στοιχεία που θα δώσουν στην εκδήλωσή σας την αίσθηση υπεροχής που της αναλογεί, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας.

Συνεδριακή αίθουσα
Η συνεδριακή αίθουσα είναι δυναμικότητας 150 ατόμων, πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα και μπορεί να ενισχυθεί με πρόσθετους χώρους συνεδριακής υποστήριξης.

Είναι ιδανική για την διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων, εκθέσεων, δεξιώσεων και οποιουδήποτε είδους εκδηλώσεων, με την μαγική ζακυνθινή αύρα να τις συνοδεύει.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσής σας, ενώ οι γευστικές επιλογές του chef μας δεν θα αφήσουν κανέναν ουρανίσκο ανικανοποίητο.

Business center
Εκτός από την συνεδριακή αίθουσα, το Zante Park Resort & Spa διαθέτει ένα σύγχρονο business center, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για κάθε επαγγελματική σας συνάντηση, μέσα σ’ ένα περιβάλλον έμπνευσης και δημιουργίας, που δίνει υπεραξία στην επαγγελματική φιλοξενία.

Στο ξενοδοχείο μας παρέχεται πλήρης γραμματειακή υποστήριξη, που συμπληρώνει ιδανικά ένα άρτια οργανωμένο συνεδριακό περιβάλλον.

Zante Park Resort & Spa

Τ.Θ. 191, Λαγανάς, 29100, Ζάκυνθος βρείτε μας στο χάρτη

Τηλ. +30 26950 52310 | Fax +30 26950 51949 | Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

Espa Banner

WEB CHECKIN